Cherry <3

Тагове:
Cherry by Mary


Вече две години ние от Cherry by Mary сме част от живота на нашите клиенти. Първото ни десертно ателие на ул. „Ружа“ №13 отвори врати на 17-ти април 2016г., а вторият ни обект на бул. „Осми Приморски Полк“ №213 работи от 10-ти март 2018г.
Имаме удоволствието да посрещаме клиентите си в уютна и стилна обстановка и да предлагаме продукти с най-високо качество.

Италианското ни кафе Saquella впечатлява с богатия си вкус и вълшебен аромат. Капучиното и Ваниловото лате са само част от менюто ни с напитки.


Няма как да не споменем прословутите ни домаши лимонади – „Френска Лавандулова лимонада“, Домашен сок от ягода“ и „Студен джинджифилов чай“. Освежаваща сутрешна напитка или в комбинация с парче неустоима торта… те отиват на всичко.

През топлите сезони можете да опитате от вкусовете ни на нашата веранда – просторно и удобно място, на слънце или на сянка.

Богатият ни асортимент от торти можете да разгледате в секция „Продукти“, а в някои от следващите блогове ще ви издадем малки тайни от кухнята и вкусни рецепти.

Вашият коментар

Име*
Имейл*
Url
Вашето съобщение*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>