Сигурно плащане

Знаем колко е важно данните на Вашата дебитна или кредитна карта да бъдат съхранени и опазени. Уверяваме Ви, че при онлайн плащане през cherrybymary.com картата Ви е в сигурни ръце. Независимо дали използвате системата на нашите партньори ePay или плащате директно със своята карта, даннте Ви остават защитени.

При разплащане чрез ePay, след еднократна регистрация в системата, можете да пазарувате сигурно, без да е нужно да въвеждате данните за картата си отново и отново при всяка отделна покупка. След като добавите картата си в ePay.bg единственото, което трябва да направите, е да влезете в профила си с потребителско име и парола и да потвърдите плащането.
Можете да платите и директно с номера на Вашата карта еднократно и сигурно през онлайн POS-терминала, осигурен чрез БОРИКА.

Малко информация за по-любопитните и по-недоверчивите при покупка с карта: сигурността при въвеждане и пренос на данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Автентичността на картата Ви се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2). В случай че сте регистриран/а за това, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode. Банковите карти, с които можете да направите директно онлайн разплащане, са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Cherry by Mary не събира картови данни и като търговец нямаме достъп до тях.