За нас

Кои сме ние?

Ние сме Cherry by Mary - създаваме десерти с чиста съвест от 2016г. Ние не просто работим, а обичаме това, което правим. Част сме от най-скъпите поводи на клиентите ни, подслаждаме не само празниците, но и делниците, и чувстваме всички тези поводи като лични. Развиваме се непрестанно и сме горди както със сладостите, които излизат от нашите кухни, така и с грижата към всеки клиент. 
Нека се запознаем!

Мария
Основател и мечтател
 

Мери е сърцето на Cherry by Mary още от времето, когато Cherry е било просто мечтана идея за осъществяване. Любовта й към създаването на вкусни и здравословни десерти за близки и приятели е в основата на настоящия бизнес. Неспирните й тестове на сладости с френски полъх бързо спечелиха сърцата на късметлиите, които ги опитаха първи, а след това и на клиентите, които започнаха да ни посещават.
Макар да виждаме Мери в кухнята съвсем рядко, то я откриваме всеки ден в нашите ателиета, в постоянна комуникация с Cherry екипа и клиентите ни.

 
Ивиана
Главен сладкар, част от Cherry by Mary от Януари 2018г.
 

Иви е с нас почти от самото начало. Завърнала се в родния град след години професионален опит в ресторанти с Мишлен звезди по света, Иви разпозна следващото си предизвикателство в кухнята на Cherry. Нейната позиция включва всичко, що касае организацията и производството на цялата ни сладкарска и кетъринг продукция. Ако има процеси и сладкари за организиране и структуриране, както и някой крем за разбиване, тя е винаги насреща!

 
Максим
Технолог, част от Cherry by Mary от Април 2018г.
 

Макс е нашият амбициозен създател на нови продукти и вярващ в идеята, че можем винаги да правим всичко на по-високо ниво. Той създава рецепти, балансира вкусове, подобрява процесите в производството и следи за спазването на фирмените ни стандарти. Освен всичко друго, пресмята костинги, рисува графики и не спира да ни изумява с креативни идеи.


Василена
Мастър Алтернативни десерти, част от Cherry by Mary от Август 2018г.

 

Васи е нашият магьосник по отношение на алтернативните десерти. Кето, веган, безглутенови - тя повече от успешно създава алтернативни десерти, достойни конкуренти на традиционните ни такива както на вкус, така и визуално. Артист по душа, Васи е едно от най-креативните Черита. Едновременно с това смело ръководи екип "Дребни и алтернативни десерти”.

 
Анна
Заместник главен сладкар, част от Cherry by Mary от Ноември 2018г.
 

Ани е достоен заместник на Иви в качеството си на контролиращ и организиращ производството човек. Започнала да се занимава още в гимназията със сладкарство, тя умее всичко - да изпече блатове, да забърка тонове крем и да декорира изящно сватбени торти! С желание и търпение обучава всички новопостъпили сладкари в екипа. А ако чуете смях от кухнята, то най-вероятно е нейният!


Милена
Координатор, обработка на поръчки, част от Cherry by Mary от Февруари 2018г.


Ако трябва да опишем Миленка с една дума, то тя е “гласът” на Чери. Разговаряли сте с нея многократно както по телефона, така и по имейл. Тя приема и обработва всички поръчки, които постъпват както от уебсайта ни, така и от сладките ни локации. Можете да я откриете в ателието ни по пътя за Виница, обикновено с телефон в ръка и лаптоп пред нея, но често и помагаща на колегите в ателието. Миленка, както всички останали Черита, не се страхува от работа и е винаги готова да помогне.

 
Истислава
Маркетинг & Социални мрежи, част от Cherry by Mary от юни 2021г.
 

Иси е с нас от по-малко от година, но истински успява да улови духа на Cherry и да го комуникира с Вас, нашите клиенти, чрез маркетинг материалите ни и онлайн присъствието ни. Фен на Cherry отдавна, с дългогодишен опит като Маркетинг специалист в международна компания и увлечение към социалните мрежи, можете да я видите в различните ни локации с телефон в ръка, капучино и сияйна усмивка!


Ели
Човешки ресурси, част от Cherry by Mary от Юли 2018г. 
 

Ако Мери е сърцето на Cherry, то Ели е душата на сладката ни магия. Може сладко да Ви разказва за всички наши десерти с часове и да Ви убеди да пробвате нещо от асортимента ни, което категорично твърдите, че не е по Ваш вкус. Ели, съвсем естествено, се грижи за културата в екипа, за нашите колеги,  както и за подбора на всички новодошли Черита. Винаги сме спокойни, че са в добри ръце :)


Екип Еклерови десерти
Краси, Нери, Неви

 

Еклерите, които излизат от фурните на Cherry, са сред най-обичаните от нашите клиенти продукти. И с право, хубавият еклер изисква специални умения.
Нери, Краси и Неви ежедневно създават едни от най-красивите десерти, които виждате по витрините ни. Казват, че не усещаш работата като такава тогава, когато обичаш това, което правиш. Момичетата от екип еклерови десерти го доказват!

 
Екип Дребни и алтернативни десерти
Веси, Мими, Надя, Стели, Валя

 

Неуморни са! Те са звеното, което се грижи за изящните френски макарони, ръчно изработените бонбони, всички видове бисквити, кето и веган десертите, както и сладоледа през лятото! При тях всеки ден се мелят бадеми за френските макарони, топи се шоколад за бонбони, забъркват се кето и веган десерти и се чува звънък смях, защото са прекрасен екип!

 
Екип Торти и поръчки
Нина, Гери, Цвети х 2, Марти, Стели, Изи, Марина, Краси, Иви, Ани, Галя, Павлина

 
Сигурни сме, че неведнъж сте надниквали през прозорците на ателието ни по пътя за Виница. Направата на тортите за нас е точно толкова емоционална, колкото и радостта Ви при получаването им. Екипът ни от майстори-сладкари, които правят всяка торта ръчно, е вечно усмихнат и творящ красоти. Откровено казано, понякога дори самите ние сме изненадани от скоростта, с която една торта се завършва и изпраща към клиента :)

 
Екип Салонни управители
Стели, Руми, Валя

 

Стели, Валя и Руми са нашите бойци на терен! Те се грижат за първокласното преживяване на нашите гости с усмивка и страхотна отдаденост. Цялата организация на бар, сервиз, щанд и кухня е тяхна отговорност, а те се справят повече от добре! Мотивират екипа, когато има нужда, и контролират всички процеси, за да получавате винаги и само най-доброто, на което сме способни!

Екип Щанд център
Рени, Вили, Вики, Дени, Рени, Криси

 

Нашите момичета - слънца! Те са отговорни за добрия изглед и подредбата на всичките ни сладости. Едновременно вземат поръчки, режат парчета торта, консултират Ви в избора на десерт пред витрината и опаковат кутии за вкъщи. Изключително сръчни, усмихнати и бързи, никога не изпускат десертите от поглед! Ако има кой да Ви научи как се реже парче торта - то това са те!

 
Екип Кухня център
Мери, Вели, Роси
 

Вели, Мери и Роси са трите дами, правещи най-свежите салати и най-вкусните сандвичи! Ако сутрин рано минете покрай нас и усетите да се носи аромат на току що изпечени френски кроасани - те са виновни! Ранобудни и отдадени, те са винаги готови да нахранят и най-гладните ни гости.
 

Екип Бар & Сервиз център
Ани, Еми, Вики х 2, Хриси, Лени, Мариянка, Нели, Борко х 2, Марински, Краси, Митко

 

Най-многобройният ни екип - млади и енергични момичета и момчета, които с радост Ви посрещат ежедневно и са готови за Вас да направят и невъзможното! Синхронизирани добре, момичетата бързо сервират току що приготвените от момчетата напитки. От тях се изисква да са бързи и усмихнати, но и едновременно с това да дават най-доброто от себе си. Работят в екип чудесно, а дори и в най-натоварените ситуации намират начин да се шегуват един с друг.
 

Екип Търговска зала Чери 2
Ивон, Светла, Марти, Зори, Ради

 

Усмихнати, енергични, винаги готови да помогнат и познаващи Cherry асортимента до най-малката подробност - момичетата, които Ви посрещат в ателието по пътя за Виница. Уникално добри са да Ви насочат в избора, да Ви приготвят най-хубавото капучино и да направят престоя Ви в ателието приятен и спокоен. 

 
Екип Cherry To Go
Мони, Тина, Теди

 

Въпреки различната концепция на магазина, момичетата в Cherry To Go са също толкова отдадени, готови да съдействат с информация и обичащи всички сладости, които създаваме в кухнята. Теди, Мони и Тина са сплотени, енергични и стараещи се винаги да Ви обслужат бързо и усмихнато и да приготвят за Вас най-свежата лимонада в горещ ден.