Блог

Събития

С течение на времето, осъзнахме, че имаме нужда да си организираме тематични събития, в които всички десерти, приготвени от нас, излизат извън рамките и прескачат всякакви стандарти. Имахме Ретро десерти, Френски изкушения, Шоколадови наслади, Коледни изненади и най-различни други…

Потапяме Ви в 3-те ни любими събития, които възнамеряваме отново да се случат и които оставиха най-ярък спомен у нас и клиентите ни.

Мини десерти

Успяхме да направим всевъзможни миниатюрни варианти на най-любимите ни сладкиши, под формата на хапки и дегустационни лакомства. И се оказа, че най-харесваните са мини еклерчетата, „Гараш“ и „Шварцвалд“, което беше предвидимо!
 

Шоколад

Навярно сте чували, че 9 от 10 човека обичат шоколад, а десетият лъже. Е, при нас дори и десетият си признава, че шоколадът е най-голямата му страст. Използвайки най-висококачествения белгийски шоколад, създаваме торти, бисквити, бонбони, френски макарони и каквото още ни дойде във въображението. Топящи се в устата, шоколадовите десерти са неизменна част от ежедневния ни асортимент във витрината.
 

Коктейли

Да, правилно четете – коктейли! Всъщност се оказа, че слабоалкохолните коктейли не само ни се отдават, но и много вървят с някои от нашите десерти. Разбира се, бяхме подготвили и безалкохолни домашни лимонади и сиропи за най-малките. И нямаме търпение да е лято и покрай нас да има Bloody Mary и Vodka Cherry!