Блог

Продукт с кауза в подкрепа на Карин дом Варна

В Cherry by Mary вярваме в доброто и сме щастливи, че имаме възможността да подкрепяме каузи, които са в помощ на най-уязвимите. Осъзнавайки нашата отговорност към средата, в която живеем, работим и се развиваме, през този декември добавяме Продукт с кауза към нашия коледен асортимент - Шоколадов чипс на препоръчителна цена от 7 лв./бр. 

Продуктът се предлага във всички Чери локации - Cherry by Mary 2, Cherry by Mary Sweets & Eats и Cherry To Go през целия м.декември. 

100% от приходите от продажбата на Шоколадов чипс ще бъдат насочени към Карин Дом Варна и по-специално към оборудването на новия им терапевтичен център, който ще предлага комплексни услуги за децата със специални нужди и техните семейства. Работата по новия център тече с пълна сила и очакванията са строителната работа да бъде завършена през идната 2022г. и цялата дейност на Карин Дом Варна да бъде преместена в него. 

Някои от функциите на новия терапевтичен център:
Благодарим на всички наши Чери приятели, които подкрепят каузите, които избираме. С Ваша помощ ще допринесем за реализирането на новия терапевтичен център на Карин Дом Варна и ще донесем усмивки на децата със специални нужди и техните семейства.