Блог

Открихме новия ни производствен цех!

По-рано този месец отворихме нова страница в сладката ни приказка - завършихме новия ни сладкарски цех и вече създаваме нашите сладости в него. Ще ви излъжем ако кажем, че беше лесен и гладък процес, но накрая всички усилия си заслужаваха. Търсенето на подходящо помещение отне години, а превръщането на пространството от строителна площадка в професионално оборудван сладкарски цех от най-ново поколение ни отне още над година. Десетки хора бяха ангажирани в процеса и всеки един от тях заслужава потупване по рамото за добре свършената работа - горди сме с това, което създадохме заедно. 

Мери създаде Cherry by Mary през 2015 г. и 7 години по-късно можем да се похвалим с цех, който ни дава още повече възможности да радваме вас, нашите клиенти и приятели и ни тласка със стъпка напред в нашето развитие. 

Над 180 квадратни метра са новото работно място на 17 бр. неуморни Чери колеги, създаващи изкушенията, които стигат до вас в нашите ателиета, след направени онлайн поръчки или подарени от любими хора, които искат да усмихнат деня ви.

Някои от вас вече забелязаха новото ни местенце, а за останалите - творим вкусотии на бул.”Трети март” 3 в кв.Възраждане. Имайте предвид, че цехът не разполага с търговска част, но ви очакваме в трите добре познати ателиета както досега.