Блог

Нови Cherry кутии за нашите сладости!

Ако видите голяма синя кутия в ръцете на някой по улиците на Варна - вътре гарантирано има щастие! :)

Над 1 година работа, събрана в сантиметри картон в пастелни цветове - представяме ви новите ни опаковки! Създадени изцяло по наши параметри, прилягащи идеално на десертите с чиста съвест, които пренасяте в тях и с визия, която им подхожда. 

За нас това не са просто опаковки. Вярваме, че всеки етап от Вашите моменти е еднакво важен - от качеството на десертите, през визията им, обслужването в ателиетата, улеснената онлайн поръчка, до опаковките, в които пренасяте любимите си десерти или ги поднасяте на любим човек. 

Съвсем естествено, готовите опаковки на пазара изпълняваха своята фунция, но не съвсем - понякога не пасваха и не разпределяхме сладостите функционално, а визията просто не беше “Чери”. Със сигурност не приемаме компромисните варианти добре :)

Та ето ги и тях - новите кутии, които не просто прилягат чудесно на десертите, но са луксозни и разпознаваеми - плътен картон, пастелни цветове, красиви форми, а кутиите за торта имат и ръкав - специални кутии за специалните моменти, от които ни правите част. 

Вече ги ползваме във всички локации. Надяваме се да Ви харесат също толкова, колкото и на нас!