Блог

Две години Cherry by Mary

Вече две години ние от Cherry by Mary сме част от живота на нашите клиенти. Първото ни десертно ателие на ул. „Ружа“ №13 отвори врати на 17-ти април 2016г., а вторият ни обект на бул. „Осми Приморски Полк“ №213 работи от 10-ти март 2018г.
Имаме удоволствието да посрещаме клиентите си в уютна и стилна обстановка и да предлагаме продукти с най-високо качество.
Италианското ни кафе Saquella впечатлява с богатия си вкус и вълшебен аромат. Капучиното и Ваниловото лате са само част от менюто ни с напитки.
Няма как да не споменем прословутите ни домаши лимонади – „Френска Лавандулова лимонада“, Домашен сок от ягода“ и „Студен джинджифилов чай“. Освежаваща сутрешна напитка или в комбинация с парче неустоима торта… те отиват на всичко.
През топлите сезони можете да опитате от вкусовете ни на нашата веранда – просторно и удобно място, на слънце или на сянка.
Богатият ни асортимент от торти можете да разгледате в секция „Продукти“, а в някои от следващите блогове ще ви издадем малки тайни от кухнята и вкусни рецепти.