Блог

Бар Гастроном

Един от най-често задаваните въпроси в Cherry by Mary е „Предлагате ли нещо солено?“
Може би сте срещали нашите солени вкусотии, които са част от брънч менюто ни. Въпросът е абсолютно оправдан! След като сте почитатели на качеството и държите както на визията, така и на вкуса, вече с радост имаме какво да Ви предложим.

На 29 Август 2019г. отворихме ресторант!
 

Бар Гастроном е мястото, където можете да се насладите на Cherry качество в различна и уютна атмосфера. Романтиката на малките варненски улички беше едно от нещата, които искахме да постигнем с първоначалната идея за ресторант  – „Драгоман“ 43.

Изчистен стилен дизайн, отличителна кухня и приветливо посрещане. Няма да ни стигнат думите да Ви разкажем за вдъхновението си.
 

Вярваме, че основните две причини да отидете на ресторант са:

  1. Ако нямате муза да готвите. Обикновено в тези ситуации можете да намерите място, където просто да хапнете и на следващия ден да не помните какво точно сте яли.
  2. Ако сте истински Гастроном и държите да опитвате различни ястия или нещо, което трудно ще приготвите сами. Определено Варна имаше нужда от такова местенце. Не успяхме да го открием, затова решихме да го създадем.
В Бар Гастроном се преглагат както разнообразие от топли и студени напитки, така и богата селекция от вина и коктейли. Вярваме, че хубавата храна е подправена с чаша ароматно вино.
Кухнята бихме определили като класическа „модерна“, но с удоволствие бихме чули и Вашите определения.
Основната цел е всичко, което опитвате да има завършен вкус. Това е причината, поради която няма да намерите оливерник на масата си. Всяко едно ястие е подправено с желание и вкус.
Ресторант за ценители.
Ако сте игубили апетита си днес, ще го намерите в Бар Гастроном!

Работното време е всеки ден от 10:00ч. до 00:00ч.
Всеки делничен ден предлагаме обедно меню, а през почивните – Брънч.
Освен това организираме тематични вечери. Първата беше Модерна Българска Кухня, ако сте я пропуснали, не се тревожете – ще я повторим! Ако искате първи да научавате за следващите събития, последвайте ни във Facebook и instagram @bar.gastronom