Блог

Ателието ни на ул.”Ружа” 13 търси новите си наематели!

Едно начало е към своя край за нас, но може да бъде мечтания старт за друг, обичащ сладкарството! 

Безкрайно щастливи сме, че благодарение на усърдието и упорития труд на целия ни екип ежегодно покоряваме нови върхове и надскачаме дори най-смелите си мечти. През 2021-ва година Чери намери нов дом в цели две локации - Cherry To Go /бул.Сливница 52/ и Cherry by Mary Sweets & Eats /бул.Княз Борис I 65/. 

Вярваме, че освобождаваме място за нещо още по-мащабно /за което съвсем, съвсем скоро ще споделим/ и въпреки, че ни е тъжно, то се разделяме с нашата локация на ул.”Ружа” 13.

Тези от вас, които са приятели на Cherry от самото начало, добре познават именно първото ни ателие в Цветния квартал. Ние също пазим много скъпи спомени от местенцето, с което дадохме старт на нашата сладка магия. Бихме били безкрайно щастливи ако то намери своите нови наематели, които да творят в него и да го обичат също толкова, колкото и ние! 

Ателието е оборудвано с всичко необходимо за производството на десерти, както и за тяхната продажба. Оборудването е съобразено изцяло със спецификите на пространството и в най-добрия вариант новите наематели могат да се сдобият и с готова оборудвана кухня :)

В случай, че имате интерес към наемането на ателието ни на ул.”Ружа” 13, свържете се с нас на +359 887762221 или на sweet@cherrybymary.com и ще ви съдействаме с допълнителна информация и условия!